ATMOS mode is een Belgisch modemerk biedt de moderne vrouw een elegante en verfijnde stijl. Het is dames prêt-a-porter die rijke, subtiele kleuren en nieuwe materialen combineert in een zeer contemparay en tijdloze collectie.

Atmos ontwerpen voor deze generatie van de vrouw, het opnieuw uitvinden van een stijl uitdrukken vrouwelijke gratie.

SENSO is hun tweede merk. Ook zeer vrouwelijk en voor de gelegenheid maar een beetje meer sportief met meer casual invloed.

Beide collecties zijn te brengen complete outfits voor een avondje uit en feestelijke kleding, maar ook voor elke weekdag.

Als Belgische dames kledingfabrikant ROVECO zo’n 40 jaar gestart vanaf nu in een textiel provincie stadje in de buurt Gent genaamd Ronse

Ook familiebedrijf zusterbedrijf sfeer biedt het meer de distributie-en commerciële activiteiten. Sfeer was op basis van meer dan 32 jaar in het oude modehart van Brussel zogenaamde ‘driehoek’, maar is verhuisd sinds 2002 Strombeek-Bever vlakbij de Brussel

Zo’n 25 jaar geleden hebben ze besloten om te starten met het merk ATMOS en om een lange termijn ‘total look’ collectie te presenteren ..

In 2000 SENSO werd de tweede en meer casual beïnvloed merk.

Ongeveer 55 mensen werken binnen hun twee bedrijven. Ongeveer 80 procent van hun producties worden elders gemaakt. Ze werken samen met partners in België, Polen, Roumenia, Italië, Tunesië en China.

Voor de eindgebruiker werken ze in de grote regio of cirkel rond Brussel en België. Ze proberen ten volle bewust zijn van de typische behoeften en mode gewoontes die leven in hun regio. Ook belangrijk is op te pikken alle nieuwe invloeden en steeds veranderende modetrends. Met in het achterhoofd en het respecteren van al deze, proberen ze hun nieuwe collecties extract. Deze collecties worden ondersteund met een maximum van service en flexibiliteit.

Business-to-business zijn ze een flexibele speler zeer in de buurt van onze klanten, boetieks of dames kledingwinkels. Tijdens de lopende seizoen zijn ze de ondersteuning van hun catalogus en collectie met de mogelijkheid van nabestellingen. Ze zijn ook toe te voegen in het volledige seizoen nieuwe items en nieuwe ‘korte termijn delivery’ thema’s. Deze nieuwe ‘Express’ collecties zijn gebaseerd op nieuwe trends in het seizoen zelf komen en zijn echt het geven van een nieuwe, frisse input voor de retailer in het seizoen lopen.