Het verhaal van InWear
Van dansvloer naar baan – en in de stad

Sinds haar oprichting in 1969, heeft InWear geïnfundeerd energie en leven in elke collectie. Het is gemakkelijk te zien waarom.

“Moeilijk te geloven – maar InWear is geboren uit de nachtclub scène. In ’69 was ik 18 jaar oud en net wilde mijn leven ten volle. Luister naar geweldige muziek. Hou van mijn meisje. Met mijn vrienden. Dus begon ik een nachtclub in Copenhagen.I vroeg mijn vriendin, een ontwerper, “Waarom ga je niet enkele coole outfits te maken voor de meisjes op de dansvloer? ‘En dat is hoe InWear was born.It’ s grappig hoe een impuls in je jeugd kan veranderen in iets dat zo groot. Vandaag de dag, InWear wordt verkocht vanuit China naar Canada, en natuurlijk in Kopenhagen, waar het allemaal began.It is geen wonder, echt, die muziek, mensen, en mode nog steeds de kern van alles wat we doen. ”

Niels Martinsen
Oprichter van InWear

Hun filosofie

Ze zijn van mening …

… Dat mode moet inspireren

Waarom zijn ze geroepen InWear? Omdat hun producten zijn in stijl, in sync, inspirerende – en helemaal klaar om te dragen. Ze streven ernaar om de mode, dat moedigt de vrouw te voelen creatief, uniek en mooi maken.

… In alles kosmopolitische

InWear is geworteld in het kosmopolitische levensstijl. Hun inspiratie komt van alles wat de stad te bieden heeft: zijn energie, design, architectuur, kunst, boeken, muziek, winkels, mensen en creatieve mogelijkheden. En hun vormgeving is gericht op het maken het gemakkelijk voor de kosmopolitische vrouw een te zijn met haar wereld.

… In internationale stijl

InWear is een internationaal merk. Hun kleding, accessoires, winkels en communicatie zijn strikt grensoverschrijdende, gericht op vrouwen in stedelijke centra wereldwijd – van Tokio tot Londen naar New York.

InWear is synoniem voor kwaliteit en stijl. Hun ontwerp is internationaal en eigentijds. Hun ambachtelijke moderne, draagbare stukken die mix en match tot veelzijdige collecties te vormen. Fijne details en fantastische past combineren tot een verleidelijke en vrouwelijke aantrekkingskracht te creëren.

In steden over de hele wereld, heeft InWear zich gevestigd als een fashion merk dat vrouwen collectie brengt na de verzameling van mooie, kwalitatief hoogwaardige internationale allure – altijd met een nieuwe twist.
InWear zich inzet voor het ontwerpen van stukken die als geen ander constant is – maar de vormen, stoffen, en het uiterlijk van hun collecties zich voortdurend te ontwikkelen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen: de InWear vrouw.
InWear geeft haar de keuzes die zij nodig heeft om zich thuis voelen in een stedelijke scenario. Elke collectie omvat een breed assortiment van kleding en accessoires – “. City slimme” van alledaagse stukken die we om te verwijzen als “city casual” om meer formele, elegante kleding noemen we
Voor haar stad casual mode, InWear geeft haar easy-to-wear stijlen die platter en passen perfect. Zachte vormen en stoffen te maken gelaagdheid moeiteloos en comfortabel.

Als ze moet laten zien haar stad slimme kant, InWear maat is, gemoderniseerde klassiekers geef haar een verleidelijke scala aan elegante outfits. Delicate afwerkingen en chique silhouetten compleet haar geavanceerde stedelijke look.

Kwaliteit
Mooie, duurzame materialen en deskundige op maat betekent dat InWear klanten altijd op lange termijn waarde te krijgen van elk product.

Comfort
InWear de aandacht voor detail en toewijding aan het creëren van de perfecte pasvorm voor elke gelegenheid helpt de InWear vrouw op zijn gemak voelt in haar kleren en in harmonie met haar wereld.

Innovatie
InWear Het team van ontwerpers blijft up to date met de nieuwste ontwikkelingen in de mode-industrie en maakt gebruik van stoffen, patronen en details die beloven om de mode-bewuste vrouw zich zelfverzekerd en mooi.

Consistentie
Elke InWear collectie is in overeenstemming met de waarden van het merk InWear en persoonlijkheid, zodat de InWear vrouw kan altijd zeker is zij de beste in kwaliteit en stijl krijgt.

Vrouwelijkheid
InWear kleding en accessoires benadrukken de InWear vrouw beste eigenschappen en helpt haar stralen tijdloze vrouwelijke stijl.