Marie Mero is een total look collectie voor vrouwen, met een echt vrouwelijk voelt, goed in balans, maar met een vleugje mystiek. De collectie is gericht op de dames op zoek naar klasse en elegantie. De stijl is uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden, maar is eveneens geschikt voor alledaagse situaties.
Marie Mero is mid-hoge prijs-range merk presenteert twee collecties per jaar (zomer en winter collectie).

Winkels België

Lippenslaan 226, B830 Knokke

Vogelmarkt 20, 9000 Gent

Meir 80, 2000 Antwerpen

Louisalaan 12, 1050 Brussels

Nieuwstraat 111, 1000 Brussels

Nymanslaan 150, 1200 Brussels

Vennootschap

NV. J. Van der Elst is een Belgisch familiebedrijf estabilished in Aalter en op dit moment met circa 40 personen. Er is eigen label collectie (Marie Mero) is ontworpen, geproduceerd, verkocht en te verspreiden door de directe management. Het grootste een deel van de omzet wordt gegenereerd door export activiteiten, voornamelijk naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, en Duitsland.

Tot 2006 werd de comany collectie verkocht onder de naam Rosie’s. Het was toen omgedoopt Marie Mero rekening te houden met de groeiende export activiteiten. Marie Mero kunnen gekocht worden bij high-end multi-brand stores.