Spannend. Ze maken broeken. Niet zomaar een broek – ze maken exclusieve dames broek voor veeleisende klanten en chique boetieks. Broek die perfect passen altijd, en er perfect uitzien, ook. Ze verenigen elegantie en stijl, en combineren geselecteerde materialen en hoogwaardige productie technieken met een authentieke uitstraling.

Omdat ze weten wie ze zijn en wat ze goed kunnen, ze blijven hun richten op een ding: broek. Ze hebben waardoor ze sinds 1967, toen Rudolf Rosner de firma opgericht. Zijn naam werd een herkenbaar merk dat heeft gestaan ​​voor superieure kwaliteit, een ideale pasvorm en een modieuze look sinds die tijd. Hoewel de mode te veranderen impliceert, en niet elke verandering leidt direct naar een doel, hun kracht ligt in hun vermogen om de beste concentreren op wat ze doen. Ze zien dit in elk van hun nieuwe broek collecties, waar hun aandacht voor detail is toegevoegde waarde.

Hun uniciteit

( Een Specialiteit van het huis )

Rosner is uniek. Hun focus op wat ze het beste doen – het maken van dames broek – is wat maakt productie onderscheidend. Ze leven en houden van hun core business met al zijn minutieuze details, en niet alleen in hun eigen model-development-afdeling, op de productie vloer of in de wasserij – maar in het hele bedrijf. Hun collecties en lijnen (Collectie / Casual / Denim) worden gemaakt door mensen die expert zijn in hun ambachten en passie gewijd aan de kunst van het vervaardigen broek.

Ze blijven trouw aan hun principes. Ze hartstochtelijk richten op het maken van broeken die er goed uitzien, en dat hun klanten een goed gevoel. Omdat de broek van Rosner vrouwen helpen de wensen te laten uitkomen. Ze benadrukken de individuele sterktes en zwaktes te verbergen minor. De perfecte-vorm ‘toverformule’ heeft een lange traditie bij Rosner, en zijn naam levert wat het belooft:

De Rosner Body Shaping System .. Ontwerpen en snijdt met een vrouwen-vorm in het achterhoofd.

Vertrouwen is een goede zaak. Maar de kwaliteit controle is beter. Dat is de reden waarom ze inspecteren elke broek voor de pasvorm, de productie de kwaliteit en de draagbaarheid. Ze willen dat hun broeken worden goed ontvangen door hun retail partners en natuurlijk, hun klanten. Inderdaad, zeer goed ontvangen.

Als ze eenmaal overtuigd zijn broek kopen afdelingen zeer merktrouwe (33 procent van tevreden kopers nog steeds het zelfde merk te kopen). Maar voor de eerste aankoop beslissing, deskundige en persoonlijke service is net zo belangrijk als een perfecte pasvorm. Dat is de reden waarom ze alleen hun collecties te verstrekken aan luxe boetieks en de belangrijkste broek afdelingen van warenhuizen. Broeken ‘is de dameskleding categorie met de sterkste verkoopcijfers (momenteel meer dan 25 procent van de totale vrouwen kleding). Ze vertrouwen op de ervaring en de kwaliteit van de dienstverlening van het gespecialiseerd personeel – mensen die weten best als het gaat om broeken en kunnen ze adviseren klanten precies hoe ze hun stijl doelstellingen te bereiken.

‘Perfect fit!’ Natuurlijk hebben ze graag horen. Maar samen met de montage perfect, ze willen dat hun broeken maken klanten er goed uitzien. Aangezien veel verschillende vrouwen boven de 30 vormen hun doelgroep, bieden wij de broek voor elke vraag, elke gelegenheid en elk figuur. De vrouwen die ze dragen voelen zich echt comfortabel en aantrekkelijk. Hun collectie bereikt modebewuste vrouwen met een zeker gevoel voor stijl. Ze zijn op zoek naar ‘hun’ broek – wat een perfecte pasvorm, hoge kwaliteit en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben – en ze vinden Rosner. En hun klanten zijn zo onder de indruk, dat ze kopen Rosner broek tijd en again.w om hun stijl doelstellingen te bereiken.

Winkels in België

Oostendorp N.V..
Tom Oostendorp
Atomiumlaan 1
B-1020 Brüssel

Phone: 0032 2 4782121
Fax: 0032 2 4785141

Jan Callaert
Mobile: 0032 475 472560
jan@oostendorp.be

Annie Merckx
Mobile: 0032486367860
annie@oostendorp.be

Area: Belgium, Luxembuorg