Only wil een denim revolutie, het verspreiden van de echte jeans-houding ten opzichte van iedereen. Hun doel is om het dagelijks leven te transformeren van grijs en eentonig om leuke, kleurrijke en creatieve beweging.

Only is voor u – en u alleen. Uniek is in hun naam, in hun winkels en hun collecties. Elk item wordt gemaakt met deze speciale enige gevoel, wat neerkomt op hun core-identiteit, die eigenzinnige, flirterige, durf, persoonlijk en echt.

Only is een denim merk. Het bloed in hun aderen is indigo blauw en denim is een constante state-of-mind: ze ademen voor jeans. In feite zijn alle Only collecties denimized. Niet in de betekenis dat alle items zijn gemaakt van denim, maar dat ze allemaal afspiegeling van de denim houding, uitstraling en imago. Details en garneringen die zijn gevonden op een item versterkt hun merkidentiteit.

Kijkend naar de laatste trends alleen hun eigen unieke versie van de mode, altijd rekening houdend met de verschillende mode-momenten elke enige meisje overkomt definieert – ongeacht of ze voelt als een beetje een tomboy of een girly meisje, er is altijd iets voor haar om te dragen .

De ENIGE Evolution

Only jeans is Prêt-à-Porter voor vrouwen. Ze hebben rijke collectie om uit te gaan en de dagelijkse items.

Het enige merk is ingevoerd om de Deense markt in 1995. Vandaag de dag, Only is een gevestigde en bekende winkelketen met meer dan 300 winkels in Europa, het Midden-Oosten en Canada. Het enige merk wordt ook verkocht in meer dan 4000 winkels en groothandels is aanwezig in 23 markten. Only is een onderdeel van de wereldwijde modebedrijf Bestseller.

Winkels België

Turnhoutsebaan 5
2110 Wijnegem
Provincie Antwerpen
Telefoon 03/354.42.24

Bruul 10
2800 Mechelen
Provincie Antwerpen
Telefoon 015/42.18.85

Meir 59
2000 Antwerpen
Provincie Antwerpen
Telefoon 03/233.60.59

Abdijstraat 159
2020 Antwerpen
Provincie Antwerpen
Telefoon 03 237 07 40
Fax 03 237 07 40