Wrangler is een producent van jeans en andere kleding. Het merk is eigendom van de VF Corporation, die ook een eigen Lee, JanSport en The North Face, onder anderen. Het hoofdkantoor is in het centrum van Greensboro, North Carolina, met productievestigingen in verschillende locaties over de hele wereld. Wrangler International wordt nu voorgezeten door Dieter Jacobfeuerborn.

Wrangler Jeans werd maakte eerst van Blue Bell, die verworven-merk toen ze overnamen Casey Jones in de halverwege jaren 1940. Blue Bell in dienst Bernard Lichtenstein (‘Rodeo Ben’), een Poolse kleermaker uit Łódź die nauw samenwerkte met cowboys, te ontwerpen jeans geschikt voor rodeo hulp gebruiken. Dit was de oorsprong van de Wrangler Jeans. De 13MWZ stijl, geïntroduceerd in 1947 als lotnummer 11MWZ, is nog steeds wereldwijd beschikbaar. In aanvulling hierop heeft Wrangler sinds geïntroduceerd verschillende andere lijnen die zijn meer aangewezen op een specifieke groep of demografische. Enkele voorbeelden hiervan zijn 20X, Riggs en ​​Aura.

Wrangler heeft ook een lijn van muziekaccessoires gericht in de richting van de country muziek fans.

Wrangler heeft ook een serie van voetbal commercials met Brett Favre spelen van een spel van touch voetbal in de modder.

In de huidige maatschappij, zijn onze dierlijke instincten onderdrukt door de dagelijkse moderne leven, de stad-living en voortdurende technologische ontwikkelingen. De mens is een dier, maar hij niet langer erkennen. Hoe gaan we opnieuw ontwaken onze opgekropte instincten aan te moedigen en met wie en wat we fundamenteel bezig … … … .. door alle dat is pure, natuurlijke en instinctieve terug in de man … … .. omdat we dieren zijn.

Bedrijf

Wrangler ® is duurzaam Amerikaanse vrijheid, het is in de geest van mensen die hard werken, plezier hebben en te herkennen moedig individualiteit. Als bedrijf geloven ze in vaste toezeggingen en volharding in het gezicht van de obstakels en uitdagingen. De meeste van allemaal, ze respecteren zichzelf, elkaar, hun westerse erfgoed en de omgeving waarin ze leven.

Het is hetzelfde als altijd, nog voordat het eerste paar van de Wrangler jeans ® werden gemaakt in 1943. Hun geschiedenis loopt parallel aan de opkomst van het land, hun jeans gedragen door dezelfde mensen die het gebouwd heeft.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Als onderdeel van VF Corporation, Wrangler ® gelooft dat de integriteit gaat nooit uit de mode. Sterker nog, ze zien het als een direct gevolg van de waarden die ze omarmen – als bedrijf en als mensen. Waarden als eerlijkheid, aandacht en respect. Voor hun zijn dit meer dan woorden. Ze zijn ingebed in hun werk en vormen een integraal onderdeel van hun dagelijkse activiteiten.

Hun garantie van een jaar
Ze waarderen hun klanten, en streven ze naar volle tevredenheid van de klant. Elk item produceren ze draagt ​​een garantie van een jaar, die een actueel defect in materiaal of vakmanschap dekt. Hun garantie is een verklaring van de voortdurende inzet Wrangler’s aan hoge normen van kwaliteit.

Voor een actueel defect in materiaal of vakmanschap, als je moet elke vinden, stuurt u het kledingstuk in kwestie voor inspectie en analyse. Om hun kwaliteit van controle-inspanningen hulp, willen ze graag dat u het kledingstuk terug te keren naar: Wrangler ® Quality Control, 1421 Zuid-Elm St., Greensboro, NC 27 406. Als het kledingstuk is defect blijkt te zijn onder de voorwaarden van hun garantie, zal deze worden vervangen of je zal worden terugbetaald met een brief van uitleg. Voor uw eigen veiligheid kunt u er zeker van zijn om het pakket te verzekeren als je het schip het aan hun. Ze raden het verzenden van uw pakket UPS Ground, als UPS biedt een zending tracking-nummer, of stuur het Parcel Post verzekerd. Ze vergoeden u voor uw portokosten kosten als je het verzenden via een van deze methoden. U hoort van hun ten aanzien van een terugbetaling of vervanging van het product binnen 4-6 weken na ontvangst van uw kledingstuk.

Waar Zoek?
Wrangler is te vinden op West-retailers zoals Cavender’s, sportartikelen winkels zoals Academy Sport en warenhuizen zoals Sears. Om u te helpen vinden wat u zoekt, kunt u terecht op hun pagina Where To koop een Wrangler dealer te vinden in uw buurt.

Winkels in België
Veel locaties.. Bijna iedere shopping centra of jeans winkel heeft wrangler in assortiment.

Kledingwinkels – Jeans
Gouden Kruispunt 53
3390 Sint-Joris-Winge (Tielt-Winge)
Provincie Vlaams-Brabant
Telefoon 016/35.56.86
Fax 016/35.56.86

Kledingwinkels – Jeans
Oude Baan 56
3630 Maasmechelen
Provincie Limburg
Telefoon 089/24.88.29
Fax 089/24.88.29

Kledingwinkels – Jeans
Sylvain Dupuislaan 417
1070 Anderlecht
Provincie Brussel Hoofdstad
Telefoon 02/523.76.19

Broekenhuis
Kledingwinkels – Jeans
Bergstraat 26
2220 Heist-op-den-Berg
Provincie Antwerpen
Telefoon 015/24.26.12

….

Niet uit de States?

Diepe partnerschappen op het basisniveau
Wrangler ® is niet alles praten. Ze doen wat ze zeggen. Ze wonen de levensstijl, en ze hebben de partnerschappen en relaties basis om het te bewijzen.

Wrangler ® ondersteunt trots en is aangesloten bij de volgende organisaties en endorsees:

Organisaties en Evenementen
Professional Rodeo Cowboys Association

Professional Bull Riders Association

National High School Rodeo Association

American Quarter Horse Association

National Intercollegiate Rodeo Association

Officiële Jeans van de Academy of Country Music (ACM).

Exclusieve Jeans van de Country Music Association Fest (CMA)

Sponsoring
Rodeo, PBR en AQHA

De 20X All Stars (NHSTR)