Daniel Vosovic (geboren 25 maart 1981) is een mode-ontwerper en een finalist in seizoen 2 van de reality show, Project Runway. Hij was de winnaar van de Project Runway All-Star Challenge, die werd uitgezonden op 20 augustus 2009.

Biografie

Vosovic werd geboren 25 maart 1981 in Grand Rapids, Michigan en groeide op in de nabijgelegen stad Lowell. Hij is van Servische en Slowaakse achtergrond.

Hij studeerde af aan Grand Rapids Community College voor het bijwonen van het Fashion Institute of Technology in New York City. Hij ontving ook aanvullende formele en on-the-job training bij Gorland / Ittiere in Londen en door middel van mode seminars door Li Edelkoort in Florence, Milaan en Parijs.

Vosovic is openlijk homo en woont momenteel in New York City. Hij heeft een boek gepubliceerd Fashion Inside Out, met een voorwoord van Tim Gunn. Het werd uitgebracht op 28 oktober 2008. Hij heeft ook onlangs verscheen in de muziek singer Anya Marina’s video van haar cover van ‘Whatever You Like “, door TI De video werd geplaatst op YouTube op 12 november 2009.

Hij is van plan om zijn eigen kledinglijn te lanceren in februari 2010 .