Mac Jeans is opgericht in 1973 in Wald / Roßbach, niet ver van Regensburg in Het zuiden van Duitsland. Vanaf het begin was alles geriskeerd door te gaan in de broek EXCLUSIEF – en dit besluit is beloond met steeds groeiend succes. Een factor die bijdraagt ​​aan dit is, zeker, dat Mac niet willen hun stempel te drukken op het voorhoede van de mode. Dit was nooit een ambitie, waardoor een concentratie op het voldoen aan de huidige mode BEHOEFTEN. Met als resultaat dat in de loop der jaren is een geslaagde mix van trendy CREATIVITEIT EN DUURZAAMHEID ontstaan. De architectuur van MAC opent deze bezoeker onverwijld. Omdat voor MAC ARCHITECTUUR is niet alleen een bedekking, maar een deel van DE KWALITEIT VAN HET LEVEN. “Binnen” en “buiten” in elkaar. En dit axiom van transparantie vindt zijn Wedstrijd niet alleen in de democratische begrijpen van de vennootschap, maar ook in de mode styling van MAC, dat zich onderscheidt, elegant en natuurlijk. Omzetontwikkeling: MAC begon in 1973 met een verkoop van 134.000 ongeveer geboekt. Vandaag is over 5M per jaar. PERFECT FIT, hoge kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding zijn de redenen voor deze superieure RESULTAAT. DIENST, SERVICE, SERVICE! “… Dat beschrijft vrij nauwkeurig het belang dat Mac Jeans hechten aan dit PUNT. BIJVOORBEELD Ze bieden u een van de snelste LEVERING Rotas OP DE MARKT: om de 14 dagen NIEUWE STOCK wordt geleverd. Ze werken met een DEPOT systeem dat de meest succesvolle STYLES moeten binnen 48 uur mogelijk maakt, met tot op de minuut ‘enkel seizoen LIJNEN’, met POS-materiaal, met een variabele SHOP Display System, met speciaal opgeleide merchandisers, Met een E -commerce oplossing en hun fundamentele CREDO dat dit alleen succesvol met een PARTNERSCHAP OPLOSSING.

Adres

MAC Mode GmbH & Co. KGaA
Industriestrasse 2
D-93192 Wald / Roßbach

tel. +49 +9463 855-0
fax +49 +9463 855-199

Mac jeans winkels / shops Belgie

A. Propos A Pieterslaan 67 8400 Oostende

Accent fashion BVBA Albert 1 laan 226 8620 Nieuwpoort

Actual fashion NV Dendermondeskeweg 295 9070 Destelbergen

Alibi Maastrichterstr. 4 3700 Tongeren

Alibi Vleelshouwerstr. 1 2800 Mechelen

All Wear BVBA alfons Pieterslaan 72 8400 Oostende

Mac jeans online shop

Heeft geen eigen officiële online shops..